Friday, July 19, 2019

Blogger Challenge

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha terjumpa Blogger Challenge ini dekat Blog Rrai.. Macam best je.. Sementara tengah kekeringan idea ini, nak mencubalah buat Blogger Challenge ini.. sekurang-kurangnya adalah entry berterusan dekat Blog.. Hehehehe.. Korang kalau nak joint boleh klik SINI.. Lagipun mudah je.. Tak ada syarat khas ke apa.. Boleh buat hari-hari atau selang sehari.. Ikut keselesaan dan kesesuaian..

4. Describe your partner or someone you have feelings for.
6. Everyday makeup look. A picture of you.
8. Something for your kids to know.
9. How you stay positive.
10. If you could have any job in the world, what would it be?
11. Share: A difficult time in your life.
12. Tell Me: Are you a sensitive person?
13. Three things that cross your mind a lot!
14. Do you love your job?
15. Five things you hope to have in your future.

21 comments:

  1. W'salam Sha..
    Tak sabar baca entry Sha tentang Blogger Challenge ni..
    All the best to you Sha..

    ReplyDelete
  2. i cannot nanti tercakap pasal crush hahahahha lol
    btw blogger challenge ni dia kira macam segmen jugak ka macam mana?

    ReplyDelete
  3. mcm menariks...all the best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menariks.. jomlah joint Mummy ayu..

      Delete
  4. Guideline dah ada...go.InshaAllah.Selamat menyahut cabaran Sha.

    ReplyDelete
  5. nanti ada masa nak join lah jugak,, hihiii

    ReplyDelete
  6. lama tak buat challenge macam ni

    ReplyDelete
  7. selamat ber 'challenge' ya. kita bab2 gambar rupa nih terus fail. malu!

    ReplyDelete
  8. Tak sabar nak tengok Kak Sha buat challenge ni🤗.

    ReplyDelete
  9. byk kali jugak aida join challenge gini, sha :)
    best kan.

    ReplyDelete
  10. Mama.tqk berani nak join takut xdpt bg komitmen

    ReplyDelete
  11. Thank you sudi join kak sha.. tak sabar nak baca semua entry akak..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »