Friday, July 12, 2019

Friday Delivery Food

Assalamualaikum..
Hye semua..

Walaupun kawasan Sha duduk ini pekan kecil je, tapi food delivery dah semakin banyak di sini.. Pilihan makanan pun pelbagai.. Hari ini rasa macam nak cuba sesuatu yang berbeza, maka Sha pun buatlah pesanan pelbagai makanan.. 

Menu pertama yang sampai ke tangan.. Kuih Koci Leleh.. RM3 sebekas..

Menu sarapan pagi Sha - Sabway Chicken slice (RM5.50)
Sedap, meriah densayur-sayuran.. Siap ikut permintaan Sha yang tak nak bawang.. Sos dia pun meleleh-leleh.. Cuma roti keras dan liat sikit..

Pesanan akhir adalah dessert dibawah.. Dua bekas ini RM15..
Burn Cheese Cake (sebekas RM8)

Brownies (sebekas RM8)
Sedap sampai tak sempat nak snap, dah kena ngap.. Hehehe.. Chewy je bila makan.. Memang bestlah..

12 comments:

  1. sedapnya sha. Terliur Dina tengok.

    ReplyDelete
  2. Burn cheese cake. . Nmpk sedap

    ReplyDelete
  3. Terus rase meleleh air liur..hahaha
    Done follow n kindly to follow blog sy..tq.
    Https://banban8.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sha, sesedap semua nyer ni :)
    i is jeles :) ha ha ha ha...
    koci tu hah, ya Allah, best nyer kalau dpt ngap sebiji.

    ReplyDelete
  5. Bahaya ok kalau ada delivery ni. Dia macam kena rasuk kalau beli hahahha

    ReplyDelete
  6. sedap tu.... (done follow blog awak.. jemput follow blog saya juga.. terima kasih)

    ReplyDelete
  7. aduhhh berliur sy tinguk sis

    ReplyDelete
  8. Sama macam kawasan perumahan Kak Sue, macam-macam makanan ada dan siap delivery ke rumah juga. Anyway nampak sedap semua tu Sha..

    ReplyDelete
  9. kuih koci pun dah x pakai daun pisang lg hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »