Thursday, July 11, 2019

Cadbury: Oreo Chocolate Coated

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jumpa coklat ini masa tengah cari coklat untuk realese stress.. Hahaha.. Sha dan coklat memang sahabat baik.. I really craving dark and sweets things when the stress/sadness keep crawling back to me.. Mahal juga coklat biskut ini.. sesekali okaylah.. Manis tu dah tentulah tapi rasa dia compliment each other.. Pada tekak Sha yang suka manis ini memang serasi bersama mereka berdua ini.. Hehehe..

Satu ini harga dia RM3.10.. Dalam 1 peket ini ada dua ketul biskut bersalut coklat cadbury..

Inilah rupa dia setelah dibuka bungkusan..

21 comments:

  1. Ada yang kata manis sangat huhu. Tak kena dengan tekak dia. Takpe nanti nak try kena tak dengan tekak kinah hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang manis pun Kinah.. sesekali okaylah..

      Delete
  2. Nampak sedap Tu sha..
    Nanti nak beli lah..
    Selalu nya CH buang krim Tu, takut Manis sgt..

    ReplyDelete
  3. Xminat sgt.. Husband suka mkn oreo

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha memang suka oreo dan cadbury.. yang nie kira oklah..

      Delete
  4. huish...macam sedap je ni...cari la kejap lagi

    ReplyDelete
  5. hari tu nampak dah. tapi tak rasa teringin sangat sbb dah terbayang dia punya manis...

    ReplyDelete
  6. Kalaulah kawan saya nampak gambar nie, pasti esok akan dicarinya, sebab dia peminat tegar produk berasaskan coklat..

    ReplyDelete
  7. Kalau mrs pip, coklat manis2 pun layan pasal kaki makan coklat, hehe.. Minum dgn kopi pahit, mmg ngamlah .. nak balancekan rasa manis tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha lebih suka makan coklat tanpa air kopi.. hehehe..

      Delete
  8. dah mkn ms mula2 keluar tu tp x tahan laa...terlalu manis

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. memang manis amat.. Sha amakn dua bungkus sekali Anies.. hehehe..

      Delete
  9. Dah try and memang sedap! ^^ sekali sekala bolehlah. Kalau selalu potong kaki hahaha

    ReplyDelete
  10. Dina tak cuba lagi. Teringin nak cuba.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »