Saturday, July 20, 2019

Blogger Challenge | Introduction and your recent photo.

Assalamualaikum..
Hye semua..


Cabaran pertama untuk Blogger Challenge ialah Introduction and your recent photo.. Tak adalah susah sangat.. My Introduction kan.. Nama diberi Shahida Mohamed.. Sudah berkahwin dan ada 2 orang anak perempuan.. Berkerja sepenuh masa sebagai Pembantu Pustakawan.. Blog ini Sha buat asalnya sekadar nak meluahkan perasaan dan berkongsi cerita mengenai Amani.. Semakin lama semakin seronok pula Sha rasa berkongsi cerita dan juga hobi Sha.. Antara entry yang penuh dalam blog ini ialah review buku, drama, filem dan juga mengenai kehidupan harian Sha.. Kalau ada kawan-kawan yang memerlukan khidmat sha untuk review buku, bolehlah berhubung dengan Sha di coklat.funky@gmail.com.. 

Gambar terbaru pula dibawah ini.. Paling baru dan fresh.. hehehe..

Petang semalam punya gambar ini.. Hehehe.. Lama tak merempit.. Bukan Sha bawa.. Encik suami yang bawa ini.. Hehehe..

18 comments:

  1. wahh kak sha pun dah start blogger challenge dah ni.. ni yang rasa nak join jugak

    ReplyDelete
  2. hiihihih jadi rempit eh hahaha sonok gak.. jarang dah merempit masa anak dara dulu je

    ReplyDelete
  3. mama yan pun join challenge ni...hihi

    ReplyDelete
  4. macam best pulak bc ni macam mau join em em

    ReplyDelete
  5. Nice. Kak Sha pun join juga challenge ni. Semoga berjaya melengkapkan challenge ni. Menarik challengenya tapi saya tak minat nak letak gambar sendiri. Tak pandai selfie😆.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar yang orang ambilkan pun okay je Jannah..

      Delete
  6. hai Sha.
    nice knowing u.
    tq sebab jd sahabat aida di alam maya.
    one day, kita berjumpa ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai aida.. Nice knowing you too..
      InsyaAllah ada rezeki kita berjumpa ye..

      Delete
  7. Hii Sha.. macam seronok pula join challenge ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok pun ciktie.. jomlah joint..

      Delete
  8. Seronok gak.merempit .. mama suka muka kena angin

    ReplyDelete
  9. salam kenal tuan blog. kita dah link ke blog kita

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »