Wednesday, July 31, 2019

Blogger Challenge | Tell Me: Are you a sensitive person?

Assalamualaikum..
Hye semua..

Blogger Challenge | Tell Me: Are you a sensitive person?


Sensitif.. Hurm.. Tak pastilah sensitif ke tak.. Tapi Sha rasa semakin meningkat usia ini makin sensitif kot.. Hahaha.. Dulu masa sekolah dan remaja memang hati kering habislah.. Tak makan samanlah orang kata.. Buatlah apa pun, kutuk ke, apa ke.. Memang hati kering habis.. Survival masa muda.. Tapi sekarang ini agak sensitif jugalah.. Dari segi kepekaan terhadap perasaan orang sekeliling dan juga perasaan sendiri memang lebih alert dan sensitif.. Agak mudah terasa dan tersentuh sekarang ini.. Faktor usia agaknya.. Hahaha.. Tapi masih okay lagilah.. Takdelah sentap melampau sangat.. Hahaha.. 

11 comments:

  1. sama kak Sha, shu pun. mungkin dah jadi mak-mak ni sensitif sikit. hehehe

    ReplyDelete
  2. Eh! kontra pulak Sha dengan Mrs. A hehehe...
    Semakin berusia nih! Mrs. A suka ignore je menda-menda remeh-temeh expecially kat office ni.
    Tapi kalau dengan family yang disayangi sensitif la jugak.

    ReplyDelete
  3. dah jauh dah blogger challenge sis, saya baru nombor 2 hahaha

    ReplyDelete
  4. Semakin bertambah usia semakin bertambah sensitifnya.

    ReplyDelete
  5. Wah, Kak Sha hampir berjaya lengkapkan blogger challenge dah. Saya baru sampai nombor 4😅.

    ReplyDelete
  6. laa ni mudah sensitif n tersentap😆

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »