Thursday, July 25, 2019

Misi Linda oleh Naim Tamdjis

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku yang Sha pra tempah (Boleh baca SINI) dah selamat sampai pada 19.07.2019 aritu.. Terima kasih pada penulis untuk gift yang ohsem berserta tandatangan beliau..

Misi Linda ini menceritakan pasal seorang misi yang mati dibunuh menggunakan sihir oleh orang yang dengkikan beliau.. Sihir yang dihantar itu sangat kejam.. Bila melibatkan syaitan, faham-faham jelah kan.. Disebabkan itu gangguan terus berlaku dihospital di mana misi Linda ini pernah bertugas.. Ada yang diganggu manja, ada yang disakat ganas.. Walaupun cerita seram, ada juga penulis menyelitkan lawak jenaka.. hehehe.. Kelakar seram gitu.. Disamping Misi Linda, ada dua cerpen bonus yang turut penulis bagi untuk tatapan pembaca.. Memang terbaiklah.. 3 cerita dalam satu naskah..

Sha baca dan selesai pada 24.07.2019...

Dapat beg comel warna coklat..

Tandatangan penulis..

13 comments:

  1. Siap dapat sign ^^, memang best semangat nak baca

    ReplyDelete
  2. BFF saya namanya Linda tapi dia bukan misi ..hihi

    ReplyDelete
  3. rajinnya dia membaca..kita xleh nak baca novel ni dah..kena free panjang baru baca..btw..cite seram best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini pun sha cari yang nipis-nipis je.. hehehe

      Delete
  4. kak sha memg suka betul cite hantu kan...heheh xD

    ReplyDelete
  5. linda tu cantik sgt ke smpi ada yg dengki kt dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantiklah juga.. kalau ikut penyampai cerita.. hehehe

      Delete
  6. respect la sha..rajin tul membaca. and..cerita seram..uu.tak lah. ayu penakut
    he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha memang lebih minat seram dan thriller mummy ayu.. hehehe

      Delete
  7. Siap dapa autographs penulis... bestnya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »