Saturday, July 13, 2019

Remember, Hari 2 (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha ada kongsikan pasal Remember, Hari (2018) kan.. Ini season 2 pula.. Boleh je nak tengok asing.. Tak ada kaitan pun dengan season 1.. Cuma pelakon dan watak utama je masih sama.. Kejadian aneh berlaku di hutan pula kali ini.. Bila mereka pergi bercuti di kawasan pendalaman, mereka bertemu dengan maslaah yang tak disangka.. semuanya kerana salah faham.. Sekali lagi Hari berjaya menjadi penyelamat.. Yeah!! Kali ini lebih pendek dengan 8 episod dan setiap episod hanya 16 minit.. Yang ini pun ada dekat Youtube.. Tajuk dia The Haunted Memory 2..

REMEMBER, HARI 2 @ THE HAUNTED MEMORY 2 | 15 February 2019 | 8 episodes | Mystery, Horror, Romance, Youth, Supernatural |
Sinopsis | Hari goes to a forest house to hang out with her friends. Hari then meets a tarot card reader who says she's fated to end up with a one-sided love. Plus, who's that mysterious girl calling Kanglim "oppa"?

10 comments:

  1. Macam menarik je lepas baca review ni. Kena cari dan download kalau boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat menonton.. online pun ada di youtube..

      Delete
  2. wsslm..semoga ceria selalu...

    ReplyDelete
  3. Suka drama pendek macam ni, boleh cari nanti.

    ReplyDelete
  4. Wah cerita best lagi.. jenuh nak tengok nie.. hahaha.. Anyway tq tau sharing..

    ReplyDelete
  5. Ok boleh try search dekat Youtube. Comel para pelakon dia.

    ReplyDelete
  6. bolehlah kot layan sbb sekejap je dah habis kan...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »