Saturday, July 13, 2019

Penang - NK Book Càfe

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buat semua peminat buku dan penggemar kopi.. Ada berita menarik buat anda.. Sha terjumpa berita ini dekat page Penang Kini.. 

Pertama di Pulau Pinang katanya.. Anda boleh cari buku sambil pekena kopi.. NK Book cafe ini akan mula beroperasi pada 13 Julai 2019..

Selain menjual ribuan jenis buku-buku terpakai dan baru, Book cafe ini juga turut menyediakan perkhidmatan seperti ruang mesyuarat untuk disewa bagi tujuan seminar, kelas, majlis keraian dan lain-lain.. Kemudahan seperti surau dan cafe yang menyediakan makanan ringan turut disediakan buat pengunjung yang ingin berkunjung ke sini mencari buku-buku yang jarang ditemui.

( NK BOOK CAFE 161C ARGYLL ROAD 10050 GEORGETOWN PULAU PINANG )
Untuk pertanyaan boleh hubungi:-
0174286435 ( Sabri )
0125699982 ( Sabrina)



Kredit gambar - Facebook:A to Z Bookstore

11 comments:

  1. Bila lah tempat saya akan ada book cafe? Macam best je kalau ada tempat macam ni.

    ReplyDelete
  2. wahhh bagus ada surau...kemas pulak tu. nice!

    ReplyDelete
  3. bah sudi follow blog saya ye

    ReplyDelete
  4. Kenapalah kat Sabah ni xda cafe begini. Kalau tak habis semua buku tu aku baca...

    ReplyDelete
  5. meskipun aida ni bukanlah kaki buku, still suka ke library or places like this, sha.
    baca majalah or non-fiction books.
    bw laptop, layari internet. with a cup of hot coffee!
    wow!!!

    ReplyDelete
  6. best ada tempat macam ni untuk lepak :)

    ReplyDelete
  7. Menarik nie Sha.. mau berlama-lama peminat buku kalau datang sini kan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »