Sunday, July 7, 2019

Hit And Run Squad (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom layan filem Korea dulu.. Filem ini dah lama ada dalam list, baru nak tengok.. Filem yang menarik.. Pasal langgar lari.. Selalu tengok Cho Jung-seok jadi baik, dalam filem ini jadi mamat psiko yang tak ada rasa belas kasihan.. Selamba je langgar dan bunuh orang.. Mujurlah ada squad langgar lari ini.. Walaupun tak mudah tapi disebabkan semangat ingin membanteras kejahatan, akhirnya berjaya juga ditangkap dengan tipu helah yang mencederakan anggota polis.. Penjahat yang sangka dirinya bijak dan lebih berkuasa dari polis tumpas juga.. Yeah!! Aksi kejar mengejar antara penjahat dan polis memang ohsemlah dah macam tengok Fast and Furious lak.. hehehe..

Hit And Run Squad
Also Known As: Bbaengban; Hit-And-Run Investigation Team; Hit and Run; Hit-And-Run Squad | KMovie | Action, Mystery, Investigation | 30 January 2019 | 
Sinopsis | Eun Shi Yeon is a police officer and she was demoted to the hit-and-run task force at a police station from the regional investigation unit at the National Police Agency and will work alongside Seo Min Jae, who is the ace officer of the hit-and-run task force. The two will be working to chase down Jung Jae Chul, who is a former Formula One racer now committing crimes with his madness for speed and cars.

3 comments:

  1. kira skuad ni fokus kat kes-kes langgar lari je la ek. bagus2 senang nak cari..

    ReplyDelete
  2. apa punya perangai laa langgar pastu lari mmg dasar pengecut

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »