Wednesday, July 24, 2019

Hwa Tai Luxury: Tiramisu Flavoured Cream Sandwich

Assalamualaikum..
Hye semua..

Nampak menarik packaging biskut ini, maka Sha pun belilah sebungkus yang kecil.. Sedap juga rasa dia.. Biskut tiramisu.. Ada rasa pahit-pahit kopi dan manis dari cream di tengah.. buat kudapan semasa membaca ataupun buat kerja memang sesuai sangat nie..

RM2.90 sebungkus ini..

Dalamnya ada 5 pek kecil-kecil..

Setiap pek ada 2 set biskut..

13 comments:

  1. Perisa baru ke, Kak Sha. Tak pernah nampak pun sebelum ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pastilah perisa baru ke tak.. Akak pun baru first time jumpa..

      Delete
  2. warna gold packaging dia tu mmg menarik betul, biasa jgk beli biskut hwa tai nih yg plain je pun sedap kalau yg perasa gini mesti lg sedap, nnti nk try la kalau pi pasaraya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try tau.. Kalau sha memang sukalah sebab ada rasa kopi..

      Delete
  3. oh perisa baru ye..biasa mkn yg peanut tu

    ReplyDelete
  4. wahhh pembalut emas gitu patut laa luxury hehe

    ReplyDelete
  5. Sedap. Lain daripada yang lain.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »