Friday, October 18, 2019

Jom Jamu Mata

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buat apa tu.. Malam ini tak tahu nak update apa, jom lah tengok gambar-gambar yang ada dalam galeri telefon Sha.. Antara yang menarik dah tentulah makanan dan juga buku.. Aiskrim Creamo tu sedap tau.. Aiskrim perisa coklat yang bersalut coklat dan kekacang.. Memang puas makan.. Ada juga cadangan buku dari Blogger Anies kepada Sha.. Kedua-duanya nampak menarik.. 

RM2.50 sahaja..

Tebal coklatnya..

Ini gado-gado ayam.. RM5 sepinggan..

Roti planta cicah sambal bilis bersama nescafe tarik.. Garing roti plantanya..

Comel tak tajuk komik ini.. hehehe.. Nanti Sha nak cari..

Komik ini pula Anies kata best.. Jadi akan Sha dapatkan..

Kalau lalu jejantas Sg. Buloh mesti singgah Burger King.. Menu feveret encik suami Whooper Jr. Sha pula ikut mood.. hehehe

15 comments:

  1. terliur tengok beger king nya kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak yang tengok entry ini pun terliur juga.. hehehe

      Delete
  2. ammi kalau ke BK mesti order grill chicken tender.

    gado2 tu rojak ke sha? ammi tak pernah makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah ammi.. gado-gado tu rojak.. cuma isinya tak ada tahu..

      Delete
  3. aiskrim tu sedap macam magnum tak? hehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnya nmpk ice cream tu. Tambh ada kcang2 usihhh fav! Yuummmssss. Burger king susah la nak dpt sejak duduk taiping ni :') Dah takde dkt sini haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Ain.. belah-belah utara memang payah lah nak jumpa BK tu.. huhuhu..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »