Saturday, October 26, 2019

Shopping di Shopee #13

Assalamualaikum..
Hye semua..

Membeli lagi.. Kali ini ganti power bank.. Power bank Sha ni dah kembung.. Dah tamat tempohnya.. hahaha.. Lama juga Sha guna power bank ini.. Kebetulan pengasuh anak sha pun nak beli power bank, maka bersama-samalah membeli.. Beli dua dapat extra diskaun.. hehehe.. Mencari diskaun je kerjanya.. Selagi boleh jimat, kita jimatlah kan.. Kali ini Sha beli brand Penang.. Beli produk yang tak ada review buruk langsung.. dengan harapan barang yang diterima okay.. 

Tengoklah dah kembang sampai nak tertanggal kulit hitam tu.. Baru je jadinya nie.. Bulan lepas..

Harga Sha beli RM106.76 (2pcs + postage) lepas diskaun, Sha bayar RM101.71 sahaja.. Power bank ini selamat sampai ke tangan pada 26.10.2019.. Itupun lepas jauh dia berjalan.. Sampai ke Terengganu..

11 comments:

  1. Murahlah kalau RM 50++ je utk yg 20000 mAh.

    ReplyDelete
  2. alamak jauh dia trlajak haaa ke Ganu..
    Pineng elok inshallah.. lama boleh pakai =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. juah dia berjalan sebelum sampai ke Perak semula.. hehehe..

      Delete
  3. nak kena beli powerbank baru juga sebab adik dah kidnap yg saya punya. susah xde powerbank ni :(

    ReplyDelete
  4. menarik, nak kena grab satu. shu tak pernah pakai powerbank, selalu pinjam Jijoi punya.

    ReplyDelete
  5. powerbank mmg wajib ada..nk2 kalo kehabisan bateri hp mmg kena standby powerbank

    ReplyDelete
  6. bahaya kan power bank kembung ni, akk power bank ntah mana ntah hehe

    ReplyDelete
  7. kalau brand pineng boleh dipercayai. sy beli 2014 masih lg boleh digunakan smpi hari ni...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »