Sunday, October 20, 2019

Drama Korea | Cat's Bar (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama ini dibuat semula dari drama bertajuk Taste of Cat (2018).. Ada Sha kongsikan sebelum ini.. Boleh tengok SINI.. Sama juga, drama ini pun Sha tengok online di Youtube.. Yang ini panjang sikit, ada 10 episod dan setiap episod 11 minit.. Lebih menarik dan mengujakan dengan pelakon lelaki yang comel seperti kucing.. hahaha.. Cerita pasal 3ekor demigod Cat yang boleh berubah bentuk menjadi manusia dan menolong tuannya yang asyik malang.. 3 demigod ini menguruskan sebuah bar dan membantu manusia menyelesaikan permasalahan dengan memberi cocktail yang bersesuaian dengan permasalahan mereka.. Sha tonton online di Channel Youtube SINI..

Update.. Sorry ye, cerita ini ada dua episod lagi ongoing.. Malam ini (21.10.2019) dah keluar episod 9.. hehehe..

Cat' Bar (2019)
Also Known As:
Genres: Comedy, Romance, Drama, Supernatural
Tags: Cat Shifter, Web Series
Country: South Korea
Type: Drama
Episodes: 8
Aired: Aug 26, 2019 - Oct 14, 2019
Aired On: Monday
Duration: 11 min.
After their "butler"gets hurt, 3 mysterious cats start running a bar to make a living.
NaBi, Byeol and JangGun, three cats that can turn into humans, will help out their customers by offering them special drinks that can make them revisit their memories. 

2 comments:

  1. eikks comelnya! Kalau ada betul2 kan best cuci mata hahaha

    ReplyDelete
  2. pengsan kalu dpt kucing2 mcm ni hehehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »