Tuesday, October 8, 2019

KFC Zinger Double Down

Assalamualaikum..
Hye semua..

Akhirnya berjaya juga Sha rasa Zinger Double Down ini.. Walaupun bukan makan seketul, Sha amik suku je.. Tetap Sha berpuas hati.. Memang akan repeat lagilah.. Tak sangka sedap.. Sha ingatkan Sha akan muak makan daging semata tanpa roti.. Rupanya tak.. Sedap dan boleh diterima tekak Sha.. 

Menarik rupanya rasa dia.. Nanti boleh beli lagi..

Alang-alang dah ke KFC, cubalah juga Waffle Stick with Chocolate sos.. Okaylah.. Sekali je.. Sha tak berapa suka.. Sebab dia berminyak sangat.. Tempat lain tak pastilah.. Ini Sha beli dekat KFC Tanjung Malim.. 

14 comments:

  1. double down tu memang di nanti-nanti tiap tahun, macam nantikan burger prosperity tu heheheh...

    kalau makan seketul tu memang kenyang betul... suka dengan keranggupan ayam nya tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pula baru first time rasa.. memang sedap..

      Delete
  2. Zinger tu tak muak sebab ayam dia ada rasa pedas2 sikit

    ReplyDelete
  3. Saya beli sampai 3 kali, Kak Sha. Memang sedap cuma harganya agak mahal. Tapi berbaloi sebab makan satu pun dah kenyang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. peminat setia nie Jannah.. Kak Sha baru pertama kali cuba.. hehehe

      Delete
  4. waffle stick tu manis bebenor...zinger belum try lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. manis lepas tu stick dia berminyak ya amat.. memang tak lalu nak makan..

      Delete
  5. Oooo sedap ea belum try lagi hahaha...
    Today lunch hour macam nak try la pulak!

    ReplyDelete
  6. liez tak cuba lagi ni... nak kena ada mood klau nak mkn fast food ni..

    ReplyDelete
  7. mcm best ni.. kalau benda berminyak sgt memang tak suka mkn

    ReplyDelete
  8. Zinger tu belum. Tapi fried waffle tu dah. Sama taiping punya pun berminyak mybe sebab waffle kan lpastu goreng pulak. Ain pun kureng jugak. Makan separuh ja

    ReplyDelete
  9. Kalau Sha cakap sedap, nak try jugaklah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »