Thursday, October 24, 2019

Wall's Asian Delight: Durian

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak menjelajah 7Eleven.. Pagi tadi singgah nak cari tambah nilai telefon.. Nampaklah aiskrim Wall's ini.. Selain aiskrim ada juga beberapa produk baru yang menarik cuma budget tak banyak.. Maka kita beli aiskrim je dulu.. 

Berbaloilah bayar RM3.90 untuk aiskrim ini.. Puaslah makan.. Aiskrim dia sangat halus dan lembut tapi tak cair dengan cepat.. Memang betul-betul dinikmati oleh Sha.. Setiap gigitan tu mengingatkan Sha pada durian.. hahaha.. Senang citer, Sha memang akan beli lagi..

RM3.90 satu

Warna yang sangat menggoda dan memikat.. Bau durian yang wangi.. Tekstur yang halus.. Memang puaslah makan..

20 comments:

  1. memang enjoy sangat makan aiskrim ni baca review kaksha. Nak try jugak lah

    ReplyDelete
  2. terliur tgk petang petang ni...nak carik jgk la

    ReplyDelete
  3. wah baru ku tau. lepas ni boleh la singgah ke 7e. sebelum ni jarang sangat nak singgah, haha

    ReplyDelete
  4. menggugatnyaa tengah-tengah panas nie tengok orang post gambar ais krim .

    ReplyDelete
  5. sha ni saja je tau, ni yang buat nk cari jugak nih... oh durian mesti sedp nih

    ReplyDelete
  6. Adoii! meltingnya tengok gambar tu.
    Mrs. A memang suka semua flavor aiskrim Asian Delight ni tapi flavor durian belum pernah cuba lagi nak kena cari jugak nih! hehehe...

    ReplyDelete
  7. Baunya je pun dan buka selera..dah naikkan mood..kalau PC durian..jagung..kacang merah..fuhh..boleh bulat mata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sep sikit.. Sha pun suka jagung dan kacang merah.. durian jangan cakaplah memangnold time feveret..

      Delete
  8. Nampak macam sedapšŸ˜‹. Tapi harganya boleh tahan mahal.

    ReplyDelete
  9. wah ada durian punya..nanti cari

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »