Saturday, October 12, 2019

Shopping Sweater di Baden Baden Bundle

Assalamualaikum..
Hye semua..

Saja carikan anak-anak baju sejuk.. Bukan apa, bila bawa mereka menonton wayang, selalu sangat cakap sejuk.. Bila ada baju sejuk ini, tak adalah sejuk lagi bila masuk panggung wayang.. Bukan anak-anak je membeli, Sha pun turut beli satu.. Encik suami yang pilihkan untuk kami.. Semuanya berhud.. Beli dekat bundle je.. Banyak pilihan dan harga pun berbaloi.. Sehelai baju sejuk ini RM5 je.. 3 helai baru RM15.. Balik rumah masuk mesin basuh dan basuh.. Lepas tu dah boleh pakai..

Bila dah dapat, encik suami suruh pakai dan dia snapkan gambar.. Kemain lagi Amani berposing.. Imani pula bergaya ala-ala artis.. hehehe.. Dia yang jurai-juraikan rambut tu keluar dari hud.. Stail katanya..

11 comments:

  1. beli di bundle kadang2 ada yang cantik sangat2 lagi. CT ada few yang beli dibundle.
    orang tatau pun kekeke..

    ReplyDelete
  2. sebenarnya beli di bundle boleh dapat yang branded dgn harga yang murah dan berbaloi lah. kadang beli yang baru pun 10 kedai belum tentu penuhi cita rasa.

    ReplyDelete
  3. Kebanyakan pakaian wak cari kat bundle aje.

    ReplyDelete
  4. cantiklah sweater dia walaupun beli yg bundle

    ReplyDelete
  5. macam dah nak gi overseas ni.. kalau nak plan melancong boleh cari kat bundle hii

    ReplyDelete
  6. Wow, murahnyaa. Kita pun jadi bundle lover jugak. Biar bundle, tapi berjenama. hehe

    ReplyDelete
  7. wahh...comel masing2. Yang kecik tu siap juntai2 rambut...

    ReplyDelete
  8. Seronok kalau menyelam budle ni. mcm2 ada. best2 pulak tu hrga jgn cerita jauhhh lebih rendah. Akak posing malu2 haha comel jeee

    ReplyDelete
  9. Comel la Imani! Dah lama tak menyelam

    ReplyDelete
  10. Pandai amani dn Imani posing

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »