Tuesday, October 1, 2019

Sample Wonda Coffee 3in1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dalam suratkhabar The Star hari ini ada sample Wonda Coffee: Kopi Tarik 3in1.. Sempena International Coffee Day katanya.. Silalah beli The star.. hahaha.. Sha bukan duta.. sekadar berkongsi.. Wonda Coffee pun dah keluarkan paket 3in1.. Ada 3 perisa.. Original, Mocha dan Kopi Tarik.. sedap juga Kopi Tariknya.. Ada sedikit perbezaan rasa dari yang dalam tin.. Ada siapa-siapa yang dapat sample Mocha atau Original?

Sha memang penggemar coffee.. Mocha, latte, caramel atau apa sahajalah.. Kalau dapat secawan memang lenalah tidur.. Bau kopi tu sendiri mampu menenangkan.. Cuma sekarang ini, kenalah kurangkan sikit.. Berat badan makin bertambah.. Usia pun bertambah juga.. Tapi keaktifan dibawah paras kosong.. adoilah.. Bab bersenam ini, memang besar dan tebal betul si huruf M itu.. hahaha..

Sempena Hari Kopi Sedunia katanya..

Ada sepeket Kopi Tarik di situ.. Perasan tak?


Sha dapat dua sebab ada dua suratkhabar.. Hehehe..

Terus bancuh buat minum pagi.. sedap.. Rasa dia tak sama macam dalam tin..

15 comments:

  1. SA pun dapat 2..lepas bagi newspaper kat boss tadi...tapi masih tak berani minum coffee..hati tu mmg teringin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena sabar dulu ye kak SA.. InsyaAllah bila dah okay nanti bolehlah minum..

      Delete
  2. ala.. nampak gak tadi tapi tak terbeli.. anak-anak dah kalut nampak coklat bagai..

    ReplyDelete
  3. Wahhh 3 in 1. Tapi rasa dlm tin mesti lagi sedap kann.

    ReplyDelete
  4. Sedapnya kopi minum masa hujan-hujan nih. Saya pun penggemar kopi Wonda, sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap minum kopi di waktu hujan nie..

      Delete
  5. sedapnya...belum pernah cuba brand Wonda ni..

    ReplyDelete
  6. ala lambat baca...mesti dah sold out paper

    ReplyDelete
  7. Yang ni selalu minum dalam tin tu jer. Peminat tegar kopi juga ni hehehe

    ReplyDelete
  8. Suka Wonda yg Expreeso tu..
    dah banyak perisa kan.. boleh cuba nti..:)

    ReplyDelete
  9. nak kena try wonda 3 in 1 ni, boleh jimat sikit lepas ni dari dok angkut yg tin tu..hehe

    ReplyDelete
  10. mcm2 bentuk promosi... sy mmg tak penah rs lagi mn2 kopi wonda ni...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »