Friday, October 4, 2019

Review Blog KasihkuAmani oleh Ain Athirah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam masa jalan-jalan tengok blog kawan-kawan.. Tiba-tiba ternampak entry terbaru oleh Ain Athirah di side bar Blog Sayidah Nafisah.. Eh.. Review Blog Sha.. Hati mulalah tertanya-tanya, maka jomlah kita terjah.. Yeah!! Ain review blog Sha.. Terima kasih Ain untuk review yang ohsem ini.. Terharu.. Teruja.. Semua adalah.. Boleh tengok review penuh oleh Ain di SINI..

Ini yang Sha nampak di Sidebar Blog Sayidah Nafisah.. Terkejut Sha.. 

Mestilah ingat.. Ain antara yang rajin juga tinggalkan komen dekat blog akak.. Mula tu ingatkan Ain dah stop berblog.. Tapi akhirnya Ain muncul semula.. Alhamdulillah and welcome back.. semoga Ain terus berblog..

Sebenarnya simple ini sebab tak pandai nak godek coding blog.. Sebelum ini pernah tukar template.. Tapi tak tahu kenapa, tiba-tiba templet tu huru hara.. Sudahnya akak pakai je templet sedia ada dekat blogger dashboard tu..

Its okay.. Pada Kak Sha tak ada apa yang perlu dimaafkan.. Mesti ada sebab kenapa Ain lambat buat/atau tak buat langsung.. Its okay girl.. Kak sha juga nak ucapkan terima kasih sebab sudi buat review yang ohsem ini untuk akak.. semoga satu hari nanti Allah temukan kita face to face.. Aamiin..

22 comments:

  1. Tahniah Sha.. seronok rasa bila kena review ni kan..moga persahabatan yg terjalin sesama rakan blog akan berterusan..walaupun kdg ada yg on off.. mcm aakak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. aamiin.. aamiin.. on off tu biasa kak..

      Delete
  2. wahhhh bestnya, tumpang bangga jugak sha...
    sedangkan kadang org boh link kita sbb try resepi kita pun dah rasa happy sangat

    ReplyDelete
  3. semoag info dari blog sha menjadi tempat rujukan lebih ramai orang. sama2 berkongsi info dan ilmu kan.

    ReplyDelete
  4. seronok rasa bila ada yang menghargai...

    ReplyDelete
  5. Aminnn amiinn. Teringin nk jmpa akak depan2. Lepak2 sekali hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin.. Aamiin.. InsyaAllah semoga ada rezeki..

      Delete
  6. Tahniah Kak Sha, suatu pencapaian yang hebat !

    ReplyDelete
  7. terasa di awan-awangan tak sha? hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »