Tuesday, October 1, 2019

Performance Blog KasihkuAmani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Cadangnya nak buat entry ini kalau pageview bulan Ogos capai 20K, malangnya tak capai.. Ingat bolehlah capai sebab entry bulan Julai naik sampai 19K lebih.. Bila tak dapat tu rasa macam hampa gitu.. hahaha.. Tapi buat jugalah sebab ada entry tahun 2015 yang meletup semula.. Entry review buku.. Alang-alang tak tau nak update pasal apa.. Jomlah tengok performance blog Sha yang tak seberapa ini.. All time pageview tu dah 900k dah.. Agaknya hujung tahun ini boleh capai kot 1 juta.. Berangan je dulu.. hehehe..

Kena rajin lagi blog-walking ini.. 

Tak sangka post yang paling banyak dicari ialah mengenai review buku Suamiku Mr. Blind.. Cerita Gantung The Series pun kerap dibaca.. Artikel 2015 dan 2018.. 

17 comments:

  1. Insyaallah should be ok..kena rajin ping entry ke fb group dan kena banyakkan lagi entry yang pelbagai..jangan focus pada 1 tajuk je...all the best

    ReplyDelete
  2. all the best sha... InsyaaAllah akan capai 1juta view tu....

    ReplyDelete
  3. Tahniah tau, tak apa pelan-pelan kayuh, tajuk cerita tu mesti orang tengah tengok ye hehe juju lama dah tak layan drama ni kena story juga ni hehe

    ReplyDelete
  4. sama la dengan Liez.. dalam 25k untuk september..

    ReplyDelete
  5. Tahniah..In shaa Allah, boleh 1 mil...fighting!!

    ReplyDelete
  6. Tahniah
    Tak lama lagi jadilah jutawan.

    ReplyDelete
  7. Perghhhh. Aminnnn boleh kak boleh. Sikit je lagi tu nak 1juta. Chaiyok chaiyok

    ReplyDelete
  8. Wahh inshaAllah aamin, boleh tu, Doakan saya juga tukar template dengan domain habis PV.

    ReplyDelete
  9. Kalau rajin up-date entry pasti boleh!

    ReplyDelete
  10. Tahniah Sha, in shaa allah boleh di perbaiki lagi kay :) kongsikan yang baik2 naa :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah, Kak Sha. Semoga terus rajin berblogging.

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak.. tak lama lagi nak capai dah 1 Juta... fighting!
    Semoga dipermudahkan, diberikan ilham utk menulis, diberikan rezeki yg berkat serta kesihatan yg baik.. aaaminnn..

    ReplyDelete
  13. Tahniah...

    Sama la...dok nk naikkn PV tp x bkesempatan nk update blog.Masa x mengizinkan

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. tahniah..moga terus sukses dlm penulisan..
    review buku mmg famous.. hehe

    ReplyDelete
  15. kalau rajin mmg boleh capai target kalu mls mcm sy ni mmg tak laa heheheh

    ReplyDelete
  16. waaa..dah nak sampai sejuta..saya jauh lagi perjalanan blog saya nak capai sejuta

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »