Friday, October 25, 2019

Koleksi Tanpa Sengaja

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli tanpa sengaja.. Satu ternampak dekat IG, yang satu lagi ternampak dekat 7Eleven.. Tajuk dan kuantiti memainkan peranan untuk memikat Sha membeli.. Menambah koleksi dan juga kutub khanah Sha..

Ada kawan IG yang juga mencintai buku kongsikan di IG.. Sha terlepas pra tempahan dengan penulis, makanya Sha beli terus dengan penerbit.. Sha beli sebab dwi bahasa.. Menggunakan tulisan rumi dan jawi secara sebelah menyebelah.. Bukunya comel sahaja.. Kalau besar sikit mungkin lebih okay.. Harganya termasuk postage tak sampai pun RM20..

Buku ini ada satu je dekat 7Eleven.. Kebetulan memang ada duit lebih sedikit, maka Sha tak fikir panjang terus je beli.. Ini adalah tajuk terbaru untuk siri Magic Bean.. Tajuk dan cover dia pun mengancam, sebab tu Sha beli.. Harga RM18..

8 comments:

  1. selalu terjebak ni.."terbeli"
    sha..tanpa sengaja..he he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu camtu lah mummy.. tak nak beli, tak nak beli tapi bila mata terpesona memang beli jugalah..

      Delete
  2. Beli kalau baca takpe, jangan beli buat penuh rumah macam saya. Hehe

    ReplyDelete
  3. Biasanya kalau kita rancang, x jumpa pun buku yang kita nak. Kalau dah plan x nak beli, mesti jumpa buku yang best😆.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »