Wednesday, October 23, 2019

Drama Korea | Triple Fling (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sekarang ini asyik layan drama pendek dekat Youtube je.. Sebab pendek dan comel.. Hahaha.. 

Kali ini drama budak sekolah yang diminati 3 lelaki.. Memang comel dan sweet sangat.. Rasa macam mengenang zaman persekolahan pula.. Perkenalan tanpa sengaja antara Lee Sehee dengan Seo Injee dan Song Jiho telah menyebabkan sesi persekolahan Sehee lebih menarik dan penuh drama.. hehehe.. Yang best bila tonton online di Youtube ada 3 ending.. Heroin bersama dengan tiga-tiga jejaka tersebut.. Hahaha.. Drama ini memang sweetlah.. 

Ending versi Jiho klik SINI.. Ending versi Dahyun klik SINI dan ending versi Injee klik SINI..

Drama: Triple Fling
Country: South Korea
Episodes: 8
Aired: Mar 14, 2019 - May 2, 2019
Aired On: Thursday
Duration: 8 min.
Lee Se Hee never thought she'd be part of the popular clique in High School, neither did she expect herself to be in a love square with 3 very attractive popular guys! Who is she going to choose? 

8 comments:

  1. menarik....jrg tgk kdrama, tpi pernah layan rooftop prince smpai akhir episode...

    ReplyDelete
  2. lama xtengok drama budak sekolah kat kbs ni..hehe

    ReplyDelete
  3. setakat ni biasa ada 2 ending paling banyak.ni ada 3 pulak ye. kena tgk 3 ending lah camni

    ReplyDelete
  4. wah..sampai 3 pilihan ending..nice! leh layan nanti.. tq dear!

    ReplyDelete
  5. kalu pendek sy boleh layan lg kot...

    ReplyDelete
  6. mmg suka layan cite korea ni..tapi triple fling ni mcm x de kat on DEMAND

    ReplyDelete
  7. Mak ai sampai 3 ending, selalunya 2 je haha nice lah semua puas hati

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »