Wednesday, October 30, 2019

Santai di McDonald, Rawang

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sementara tunggu wayang start, kami lepak di McD dulu.. Mengunyah lagi sambil melihat tempat-tempat menarik untuk cuti sekolah Disember ini.. Order guna aplikasi McD je mudah dan murah.. Lepastu teringin nak cuba hotcake dengan aiskrim..

Beli guna McD Apps dengan harga RM5.50 (harga biasa RM8.77).. Kongsi berdua..

Dalam gambar.. Cantik dan menggoda sangat..

Realitinya.. Hehehe.. Harga dia RM5 (termasuk gov tax).. Walaupun tak cantik, tapi seriously sedap wei.. Untuk Sha lah.. Aiskrim dengan coklat tu dia bagi banyak.. Sedap makan dengan hotcakes tu.. Memang Sha repeatlah kalau datang McD.. Nanti nak cuba yang strawberry pula..

Masing-masing sibuk mencari tempat menarik untuk dilawati Disember ini.. Beginilah kami bila nak cuti.. Sebelum pergi, cari dulu tempat-tempat best.. Nanti tak adalah terpinga-pinga.. Gitu.. Lepas makan, kemas dan geraklah kami ke TGV..

15 comments:

  1. berbeza daripada gambar dalam iklan tu.

    ReplyDelete
  2. walaupun tak seperti dalam gambar tu, memang nampak coklat tu melimpah betul

    ReplyDelete
  3. amboihhhh dating kat mcd , jelous anak-anak nanti . Heheheh . .

    ReplyDelete
  4. gmbr sekadar ilusi kan..nk soh org tertarik utk try menu tu..nasibaik la sedap walaupun rupanya sebegitu hehe

    ReplyDelete
  5. dating zaman sekarang henpon di tangan samalah miza pun hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..betullah..cuti sekolah dah tak berapa lagi je lagi.

    ReplyDelete
  7. Waaasseehhh~ kat mcd pun jd asalkan berdua. hehe

    ReplyDelete
  8. hahahaha..dh kenapa ice-creamnya tergelincir jatuh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »