Sunday, October 20, 2019

Shopping di Shopee #11

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memang tahu dah minggu ni gajikan.. Mulalah tangan tu gatal buka aplikasi Shopee.. Banyak jugalah Sha bubuh barang dalam shopping cart dari kedai Nestle tapi bila nak bayar 5 je yang masih available.. Sedih.. Hahaha.. Maggi, Nestle Honey Gold Cereal dengan 1 pek Nescafe latte Caramel tu stok dekat pejabat.. Buat kunyah-kunyah dan minum-minum bila lapar tapi malas nak pergi beli makanan.. hehehe..

Jumlah keseluruhan pembelian Sha RM88.54 tapi dapat diskaun penghantaran dan kod promo nestle (RM6.35+RM4.11) jadinya Sha cuma bayar RM78.08 sahaja..

Antara yang tak berjaya di beli.. hehehe.. Dah sold out.. Paling Sha nak Nestle Fitnesse Cereal tu.. huhuhu..

Berjaya beli yang ini je..
Nescafe Latte Caramel 2 pek RM22.20 (Harga asal RM24.63)
Koko Krunch Maxx (250g) Beli 2 percuma 1 dengan harga RM19.90 (harga asal RM22.21)
CornFlakes Cereal (500g) beli 2 percuma Koko Crunch Maxx (250g) dengan harga RM19.90 (harga asal RM21.39) kalau beli hari ini harga dia RM18 je.. gi lah beli kalau berminat.. hehehe
Maggi Hot Cup Curry (59g x 6 Cups x 2) RM13.64 (harga asal RM19.12)
Nestle Honey Gold Cereal (220g) RM6.55

10 comments:

  1. Uishh byknya hahaha. Ain sejak ada perancangan baru ni mmg mmg manage betul2 suit smpai uninstall la shoppee hahhaha :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus.. bagus.. baru tak terpengaruh membelikan Ain..

      Delete
  2. Dah lama nun tak makan mee segera

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya makan sesekali je WP.. kalau makan selalu muak jadinya.. hehehe

      Delete
  3. suka betul kaksha dengan nescafe caramel tu hahhaa

    ReplyDelete
  4. eh nescafe mocha (tin) special edition tu dah beli?

    ReplyDelete
  5. Sapa kata Beli online xleh jimat? Hehehe

    ReplyDelete
  6. ada kod promo tu syok la..dpt diskaun

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »