Sunday, October 6, 2019

Facebook | Page Mahakarya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kalau tengah mencari-cari bagaimana nak mulakan pembacaan, apa kata singgah di page FB Mahakarya.. Sekarang ini dekat situ ada 3 cerita tengah ongoing.. Cerita-cerita yang menarik dan mendebarkan.. 

Cerita mengenai vampira yang sangat menarik nukilan Helmi Effendy..

Yang ini pula karya Aliff Mustafa.. Sha belum sempat baca lagi..

Baca novel Dirgahayu ini buat jantung Sha berdebar-debar.. Bayangkanlah mayat hidup balik.. Ala.. Ala.. zombie gitu.. Membaca sambil banyangkan aksi kejar-kejar dan berlawan.. pergh!! Ohsem betul.. 

8 comments:

  1. Thank you for the info kaksha. nnti nak pegi like page dia

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ha ah.. sape2 pun boleh je baca.. page dia open..

      Delete
  3. hebat penulisan novel mengenai zombie.sampai boleh terbayang-bayang zombie and jadi rasa takut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah Radhia.. Memang best gaya dia menulis..

      Delete
  4. Seramnya tgk gambar2 Tu Belum lagi baca

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »