Thursday, October 31, 2019

Filem United States | Terminator: Dark Fate (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tengok filem ini semalam.. Masa tayangan jam 10.30 pagi dan ini filem pertama yang kami layan.. Not bad tapi tak gempak sangatlah dari segi penceritaan..

Cerita ini cerita aksi dari mula hingga akhir dengan sedikit emosi.. Robot yang lebih ganas dan masa depan yang berbeza.. Heronya juga berbeza.. Kali ini dapat tengok hero lama beraksi kembali.. Ada Arnold Schwarzenegger dan Linda Hamilton sebagai Sarah Connor.. Musuh yang sama iaitu robot yang ingin menguasai dunia tapi berbeza syarikat.. Hero yang berbeza perlu diselamatkan.. Namun tetap berkisar tentang robot yang menakluki dunia..

Beli tiket melalui Aplikasi TGV, harga tiket couple seat hanya RM19 termasuk caj tempahan online.. Murah kan.. Hehehe.. Beli melalui aps ini dapat kumpul point.. Nanti points tu boleh tebus tiket wayang..

6 comments:

  1. baru nak tengok malam nanti ..

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya sha dah layan, dana ni lama dah tak layan movie... jawabnya tunggu kuar kat astro first ke apa baru langgan lah

    ReplyDelete
  3. Haa, ada yang baru?? yang lama pun macam susah nak tengok. :')

    ReplyDelete
  4. seronoknye dapat tgk movie.. kita tengok movie kene tggu online keluar huhuhu. anak kecik payah bawak tgk wayang.

    ReplyDelete
  5. untung la ada masa nak menonton movie

    ReplyDelete
  6. baru tau ada terminator baru. ingat dahjadi gabenor tak berlakon dah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »