Sunday, July 21, 2019

Blogger Challenge | Your current relationship

Assalamualaikum..
Hye semua..


Cabaran Kedua untuk Blogger Challenge ialah Your current relationship.. Senang je cabaran ini.. Hehehe.. My current relationship of course married with two kids.. Hehehe.. Alhamdulillah.. Sha dapat kerja, terus dapat jodoh.. Usia perkahwinan sha sekarang ini dah mencecah 10 tahun.. Banyak dugaan dan rintangan yang kami lalui dari awal perkenalan hinggalah ke sekarang.. Ada pasang surut dalam hubungan namun sentiasa berkomunikasi menjadi pegangan kami.. Marah dan terasa hati tu memang lah ada.. Namun sentiasa diimbangi dengan meminta maaf dan memberi kemaafan, mengakui kesilapan dan menerima kekurangan pasangan.. Sha sentiasa berdoa semoga jodoh kami panjang hingga ke syurga.. InsyaAllah.. 

Gambar Raya 2019

14 comments:

  1. Dalam mana-mana perhubungan, mesti communication yang paling penting kan, Kak Sha. Semoga Kak Sha terus dikurniakan kebahagian bersama keluarga tercinta.

    ReplyDelete
  2. Keluarga bahagia sampai ke jannah

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah keluarga bahagi.

    ReplyDelete
  4. semoga bahagia hingga ke syurga,..

    ReplyDelete
  5. Dah 10 tahun ye alhamdulillah biasalah adat berumahtangga Ada up and down.. everyday is new

    ReplyDelete
  6. moga berbahagia ke jannah ye.
    in love always :)

    ReplyDelete
  7. semoga bahagia ke akhir hayat

    ReplyDelete
  8. sedangkan lidah lg tergigit inikan pula suami isteri eh ehhh ternyanyi laa pulaaa

    ReplyDelete
  9. semoga dijodohkan sehingga ke jannah Amin...

    ReplyDelete
  10. semoga berbahagia till jannah Kaksha dan husband dan keluarga :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »