Thursday, July 18, 2019

Camila oleh Ilya Abdullah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli buku ini terus dengan penulis.. Antara penulis yang menjadi kesukaan Sha.. Buku ini terbitan sendiri penulis..

Camila ini cerita pasal manusia yang dengki dan berdendam sehingga mengakibatkan orang lain menjadi mangsa.. Memang sedihlah baca cerita bagaimana Camila dan keluarganya diseksa.. orang yang cuba membantu Camila turut menerima tempiasnya.. Sehinggalah Harry datang membongkar misteri kehilangan Camila, barulah dalang yang sebenarnya terbongkar.. Memang tak disnagka kawan rupanya syaitan.. Huhuhu.. Sedih owh..

Baca dan selesai pada 18.07.2019...

Beli dengan penulis dapat penanda buku handmade dan Maggi cukup rasa sebagai cenderahati..
Published July 2019 by Ilya Abdullah

Tandatangan dan nota penghargaan dari penulis buat pembaca..

13 comments:

  1. selalu nampak kak sha kongsi buku drpd penulis ni :)

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya Pia's hati Kan beli dgn penulis.. penulis on sgt hargai pembeli

    ReplyDelete
  3. Saya pernah baca buku karya Ilya Abdullah tapi tak pernah lagi baca karya yang diterbitkan oleh beliau atau karya beliau yang bergenre macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti bolehlah cuba genre macam nie pula.. :)

      Delete
  4. yg menyeksa fam camila tu dah perangai mcm zionis laa pulak

    ReplyDelete
  5. Pernah baca buku Ilya Abdullah ni..tulisan dia best jugak..but buku seraam, memang tak la...penakut skt. he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buku cinta dia pun sweet juga kan mummy ayu..

      Delete
  6. nda mau la sis hehe tengok cover seram ja, sy ni sikit punya penakut takut terbawak ke mimpi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »