Thursday, July 25, 2019

Shoot My Heart (2015)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem yang menarik mengenai dua orang lelaki yang dimasukkan ke wad sakit mental.. Satu keranan beliau anak orang kaya dan yang seorang lagi kerana trauma dan mahu melarikan diri dari realiti.. Mereka menjadi sahabat baik dan bersama-sama cuba melepaskan diri.. Walaupun nampak simple je filem ini tapi isi yang tersurat tu yang penting sebenarnya.. setiap cerita ada makna yang tersendiri..

Shoot Me In The Heart
Also Known As: Shoot My Heart
KMovie | 28 Jan 2015 | Friendship, Psychological, Drama, Medical |

9 comments:

  1. wah..mcm menariks...leh try ni

    ReplyDelete
  2. Oh! Mrs. A pernah tengok citer ni memang best.
    Actually dedua tu bukan sakit mental pun

    ReplyDelete
  3. tak pernah tengok..mesti best..

    ReplyDelete
  4. wah ada lee min ki dengan jin-goo la :D

    ReplyDelete
  5. banyak pengajaran tersurat buat kita terfikir dari sini :)

    ReplyDelete
  6. saya dah tengok! serious best and ade part sedih. kalau tengok sorang2 confirm meleleh huhu. recommended!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »