Tuesday, July 23, 2019

Blogger Challenge | Describe Your Partner or Someone You Have Feelings For

Assalamualaikum..
Hye semua..


Blogger Challenge | Describe Your Partner or Someone You Have Feelings For

Cabaran yang ke empat ialah Describe Your Partner or Someone You Have Feelings For.. Sudah tentulah Sha akan terangkan mengenai Encik suami merangkap sahabat baik Sha.. Hehehe.. Encik suami Sha ini macam Sha juga.. Muka serius, suka bergerak solo tak ada kawan rapat dan lebih suka buat hal sendiri.. Okay je berkawan cuma tak ada yang betul-betul rapat kecuali dengan Sha.. Encik suami ini juga seorang yang sangat menyayangi emaknya.. Emak dia no 1 kemudian barulah Sha dan anak-anak.. Mula-mula dulu memang susah sikitlah nak terima tapi bila semakin lama bersama dan mula ada anak, Sha faham kenapa dia kena dahulukan emak dia barulah Sha dan anak-anak..  Beliau sangat suka membaca dan mencari info yang lengkap mengenai sesuatu perkara atau barang terlebih dahulu sebelum membeli barang ataupun membuat satu-satu keputusan.. Kami juga berkongsi minat yang sama, menonton filem, jalan-jalan cari makan dan bercuti bila berkesempatan.. Hehehe..

Tak sangka perkenalan tanpa sengaja kami membawa kami untuk bersama sehingga sekarang.. Kami berbeza umpama langit dan bumi namun kami saling melengkapi.. Alhamdulillah.. 

14 comments:

  1. alaa panjanglah sikit pujian tu hehehe

    ReplyDelete
  2. salaam, hai sy follower baru, do follow me back.

    https://wzalehawismail.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Biasanya jodoh mesti orang yang berbeza perwatakan dengan kita. Barulah saling melengkapi😂. Kalau saya buat challenge ni, nombor 4 tu tak tahu nak tulis apa😆.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala.. jomlah Jannah joint challenge..

      Delete
    2. Saya cuba cari masa untuk join,Kak Sha. Tapi tak janjilah😂. Sebab sekarang ni tak sempat sangat nak update blog.

      Delete
  4. rezeki kita sama, sha.
    mendpt suami yg mengutamakan mak nyer.
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. perbezaan itu la yang saling lengkap melengkapi kan....selamat ber"challenge"...

    ReplyDelete
  6. awww sweet betul ucapan kaksha ni

    ReplyDelete
  7. hehehe...bab nak describe partner ni...payah tau..hihihi.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »