Monday, July 8, 2019

Limited Edition: KitKat Popocorn

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pagi ini sarapan coklat dulu.. hehehe.. Nak cepat dan teringin nak rasa coklat Kitkat yang baru ini.. Kebetulan jumpa dekat Petronas masa isi minyak, belilah 2 keping.. 2 ini RM4.. Promosi katanya.. Kalau beli 1 tak perasan pula berapa harganya.. Rasa dia seedaaaappp.. Hahaha.. Apa je yang tak sedap kalau coklat kan.. Pada Sha gabungan coklat dan rasa popcorn tu sangat ohsem.. Rasa manis dan masin yang ohsem.. Memang meletuplah.. hahaha.. Memang beli yang besar je lepas nie.. Banyak sikit.. Cubalah kalau korang pun peminat coklat..


A sweet & savoury combination of smooth milk chocolate, dusted with crusty salted caramel flakes, encasing layers of freshly baked crispy wafer with salted caramel popcorn praline.

9 comments:

  1. PC suka popcorn..suka coklat juga..dan sekarang boleh dinikmati pada kitkat.

    ReplyDelete
  2. limited edition je yek, smlm pi giant ada nampak tp ingat nnti2 lah nk beli... pasni kene cari jgk nih... nk try jgk

    ReplyDelete
  3. alamak! nampak sedap ni. serious nk kena cari :D

    Fatina Mudz || Amazing Distance

    ReplyDelete
  4. Macam sedap je. Dah lama saya tak makan KitKat. Nak cari jugalah nanti.

    ReplyDelete
  5. nampak dah aritu tp xtau knape x beli hahaha

    ReplyDelete
  6. Kat sini tak da jual lagi ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »