Monday, July 1, 2019

Nafas Terakhir oleh Murad Arshad

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tertarik nak baca novel ini sebab sinopsis dia.. Bukan cerita cinta.. Adalah adegan cinta tapi lebih pada konflik hidup Malek yang terjebak dengan kumpulan kongsi gelap dan dianiaya kerana menolong.. Bukan mudah menjadi Malek yang ditangkap dan dituduh membunuh.. Mujurlah ada Nurhana yang sedia membantu dan menjadi peguam bela Malek.. Namun perjalanan hidup Malek tak semudah yang disangka.. Hujungnya berakhir dengan kesedihan.. Yang dibantu mengkhianati dirinya.. 

Sha baca pada 28.06.2019 dan selesai pada 30.06.2019..

(ebook)

Baca menggunakan aplikasi Okbee Buffet..
Published September 7th 2016 by Karangkraf Mall Sdn. Bhd..

7 comments:

  1. lama x dgr khabar en murad ni... sy mmg kenal dia... lama jg dia menyepi

    ReplyDelete
  2. p/s maaf ya sy baru berkesempatan singgah sini. I'll back soon utk baca dan comment lagi...see ya!

    ReplyDelete
  3. Yang dibantu mengnkhianati tu yang sedih..

    ReplyDelete
  4. baca review ni macam menarik pula kisah ni, nak pergi cari juga lah kat okbee la :)

    ReplyDelete
  5. watak malek ni dari kl gangster ke haha

    ReplyDelete
  6. Sedihnya bila dikhianati oleh orang yang dipercayai dan dibantu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »