Monday, July 15, 2019

KitKat Bar: Double Choc and Almond

Assalamualaikum..
Hye semua..

Peminat coklat macam Sha memang tak akan lepas peluang untuk mencuba kepelbagaian rasa coklat yang dijual.. Walaupun ada spesifik coklat yang Sha makan tapi sha emmang open je untuk mencuba pelbagai jenis coklat.. Kali ini cuba KitKat baru ini.. Ada double coklat dan kacang badam.. Memang sedaplah.. Layan makan ini sambil menonton drama Korea.. Pergh!! Tak sedar habis sebungkus.. Hahaha.. Korang dah cuba ke..?

Sah beli dekat Kedai Mesra Petronas.. RM5.60

10 comments:

  1. kalau yang ada kacang ni sedap nak layan

    ReplyDelete
  2. sedapya coklat tuh, lama tak layan coklat lah.... sbb selalu kita beli belum sempat mkn dh ada org songlap

    ReplyDelete
  3. Peminat KitKat di sini! Hehehe

    ReplyDelete
  4. kitkat minat, kalau ada almond jangan besar sangat sudah. kureng sikit hehe

    ReplyDelete
  5. Boleh cuba nanti ni. Ana mmg suka kitkat.

    ReplyDelete
  6. Baru tau kitkat ada flavor ni. Boleh try ni hehee TQ Kaksha!

    ReplyDelete
  7. im not a chocolate lover so memang nda berapa follow la pasal kitkat ni hehhehe

    ReplyDelete
  8. mcm biasalah tgk je tp belinya tak hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »