Monday, August 3, 2020

Makanan | Nutriplus Popcorn

Assalamualaikum..
Hye semua..

NutriPlus Popcorn.. Ayam goreng bentuk bebola ini menjadi kesukaan Amani untuk dibawa sebagai bekal sekolah.. Sebab ayam ini tak ada tulang dan kulitnya rangup.. Memang sedap dimakan begitu sahaja atau bersama nasi goreng.. Penyediaanya pun mudah.. Keluarkan dari peti ais, panaskan minyak dan masukkan bebola ini.. Goreng sehingga kekuningan dan bolehlah dimakan.. Mudah cepat dan pantas.. Hehehe.. Harganya RM13.80..


Masih belum dimasak..

Selepas siap digoreng.. Menyelerakan.. 

12 comments:

  1. eheh yang ni orang dewasa pun suka..

    ReplyDelete
  2. Dah dua kali beli. Sedap sangat,, tapi anak2 tak gemor sangat sebab pior rasanya. Haha

    ReplyDelete
  3. Cicah sos @ mayonis, berdesup hilang dari pinggan haha

    ReplyDelete
  4. Saya selalunya beli yang dah siap goreng kat Mydin. Tak pernah cuba lagi beli popcorn chicken frozen ni.

    ReplyDelete
  5. sedap eh? sblm ni sy beli tempura dari brand ni... mmg sedap. mkn mcm tu je tak perlu cicah sos pn sedap

    ReplyDelete
  6. sedap ye..kena cari..skali2 lapang mkn buat cicah mlm2 layan juga..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »