Tuesday, August 18, 2020

Wall's: Mochi Durian Matcha

Assalamualaikum..
Hye semua..

Masa membeli barang di TF baru ini, ternampak Mochi ini.. Kalau ikut jurujual tu patutnya ada yang durian juga tapi rezeki Sha dapat yang Match Durian ini je.. Jadilah buat rasa.. Lama dah teringin.. Hahaha..

Harga RM10.40

Rupa mochi tu..

Rasa dia tak best sangat.. Tak rasa matcha pun.. Tapi rasa duirian dia best.. Kalau lepas keluarkan dari peti beku terus makan best je.. Sejuk je dia lalu tekak..

7 comments:

  1. mcm menariks je ni, nanti leh try cari.. Ayu & Iris memang hantu durian, Ian je x suka.

    ReplyDelete
  2. nampak banyak betul isi nya tu kak oi...

    ReplyDelete
  3. Kalau yang perisa durian saja, mesti sedap kan. Tak pernah try lagi mochi ni.

    ReplyDelete
  4. wahhh thank you for sahring Kak Sha! bolehlah try lepas ni hehe

    ReplyDelete
  5. mochi mmg favorite..tapi flavor macha + durian.. sedappp kaaaa kak sha.

    ReplyDelete
  6. hah durian dalam dia sedapp...lama tk nmpk jual kt shopping

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »