Sunday, August 30, 2020

ebook | Jejak oleh Rozlan Mohd Noor

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang dah lama tetingin nak baca buku ini.. Bila dah pandai beli ebook di Google Play Book, ini merupakan ebook kedua yang Sha beli tanpa berfikir..

Mula membaca hinggalah penamat Sha merasakan emosi Abdul Wahid dalam menjejak kehidupan lampau beliau.. Menitis air mata saat buku ini menemui titik noktah.. Geram dan marah bila mengetahui apa sebenarnya yang berlaku kepada mak beliau.. Rasa macam nak tolong je Abdul Wahid melakukan pembalasan.. Walaupun tidakan Abdul Wahid tu salah namun apa yang dilakukan oleh pesalah itu lagi kejam.. Memang bacaan yang terbaik pada Sha.. Cumanya bukj ini tak sesuai dibaca 18 tahun ke bawah.. Mujurlah Sha beli buku digital, aksesnya hanya untuk Sha sahaja..

Sha baca pada 28.08.2020 dan selesai pada 29.08.2020..

Sha baca menggunakan aplikasi Google Play Book.. Buku digital ini koleksi peribadi Sha..
Published March 29th 2019 by Buku Fixi

4 comments:

  1. Kalau dah pandai shopping dekat sesuatu platform tu, mesti asyik beli buku jelah kan😅.

    ReplyDelete
  2. dia pun memang dah warning untuk pembaca matang ye kat situ? hehe

    ReplyDelete
  3. once dah pandai beli something online, mesti kita tak akan stop kan..sbb minat eheheeh

    ReplyDelete
  4. Macam best jea jalan cerita e-book nie..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »