Saturday, August 15, 2020

Filem China | Hey! Little Bones (2020)

Assalamualaikum..
hye semua..

Filem yang simple dan fun.. Kisah 2 goblin yang bertemu tanpa sengaja.. Kononnya nak menjadi immortal dan menakluk dunia namun tak semudah yang disangka bila manusia memburu dan nak membunuh mereka.. Little bone ini goblin perempuan.. Pada dia dah kahwin dan dapat hidup aman damai pun dah cukup.. namun bila timbul kekacauan dan juga godaan jahat, goblin lelaki ini terpaksa buat keputusan kejam.. Namun ketua goblin yang jahat dan tak berpuas hati tetap mencari Little bone ini.. Dah namanya jahat kan.. Gitu jelah cerita dia.. Hahaha.. Habis bila semua mati dan goblin lelaki tu tunjuk kekuatan dia sebab marah..

Movie: Hey! Little Bones
Also Known As: Hei! Xiao Gu Tao, Hey! Small Bones
Genres: Comedy, Romance, Fantasy
Country: China
Release Date: Jul 12, 2020
Duration: 1 hr. 33 min..
He is the lover of the unknown demon in a previous life! In order to recover the lost memory of the female devil, the demon explores the way from a white bone demon to a devil and makes her girlhood reappear. 



3 comments:

  1. Dah lama tak tengok film cina... last tengok zaman2 Louis Koo dulu je..

    ReplyDelete
  2. Lam Chi Chung tu kalau ade mmg lawak lah citer ni..dia pun kelakar org dia..

    ReplyDelete
  3. Banyak movie kak sha layan.. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »