Saturday, August 8, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 59 & 60

Assalamualaikum..
Hye semua..

Day 59
Jumaat Sha cuti lagi.. Rehat kat rumah.. Lama tak ambil cuti dan berehat, kebetulan tak sihat teruslah cuti je.. Sha memang tak gi klinik sebab tahu dah jawapan doktor.. Dia akan bagi ubat tahan sakit je.. Tak adanya nak dapat mc.. Lagipun musim covid19 ini tak berapa sangat nak ke klinik.. Makanya kita ambil cuti rehat jelah.. 

Kejadian malam jumaat.. Kerenah Imani.. Dia nak tidur dengan mak, tu yang berkubu dekat depan.. hahaha.. Sudahnya tertidur betul.. Ayahnya angkat letak dalam bilik dia..

Bila perut tak sihat, sup je mampu nak masuk..

Day 60
Alhamdulillah.. Hari ini kesihatan Sha semakin baik.. Seharian melaksanakan kerja-kerja rumah dan berehat.. Sambil-sambil tu sempatlah membalut novel yang diterima hasil pertukaran dengan sahabat Facebook.. Sempat juga menghabiskan sebuah drama Korea dan sebuah novel.. Lama tak beristirehat sepenuhnya seperti ini..

Menambah stok aiskrim di rumah.. 30 batang ini harganya RM25.. Aiskrim keladi jenama Polar Bear.. Limited edition dan agak sukar nak dapat..

6 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »