Thursday, August 27, 2020

2020 Reading Challenge - Almost There

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini berjaya dapatkan balik akaun Goodreads Sha.. Rupanya Facebook dah tak boleh link dengan Goodreads.. Patutlah bila cuba buka je tak boleh.. Mujurlah dekat apps Goodreads di telifon bimbit telefon masih link lagi.. Sha tambah email Gmail dan jadikan ianya sebagai email utama dan request lupa password.. Yeah!! Berjaya.. Cumanya tak sempat nak screenshot proses dia.. Lega.. Eh.. Terbuat luahan perasaan pula.. hehehe..

Hari ini sebenarnya Sha nak kongsikan cabaran Goodreads Sha dah cecah 70% dari keseluruhan sasaran Sha.. Dalam pada tak sempat, sibuk dan terpesong je mood, berjaya juga Sha capai 70% dari sasaran Sha.. Masih ada 30% lagi sasaran yang perlu dicapai.. Sempat kot sebelum tahun 2020 ini berakhir.. 

 Facebook dah tak support automatic sharing dari pihak ketiga..

Masih banyak lagi buku yang perlu dibaca untuk mendapatkan sasaran 237 buah buku itu.. 

9 comments:

  1. good job sha..
    ammi punya target for 2020 cuma 15 books tp as at end of August ni baru baca 5 je

    ReplyDelete
  2. sempat..masih ada 4 bulan lagi..boleh punya.chaiyokk

    ReplyDelete
  3. Sempat lagi nak capai target tu, Kak Sha. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. alaa nak kena setting balik guna google la..
    gudluck ye kak sha, sikit je lagi nak capai sasaran tu :)

    btw saya tag kak sha join giveaway ni..hehe
    https://www.tiarasaphire.com/2020/08/merdeka-giveaway-by-eknsofi.html

    ReplyDelete
  5. Teruskan sis! Saya sejak kena masuk ofis semula, payah sikit nak curi masa membaca

    ReplyDelete
  6. wahhh, memang capai target ni kaksha !

    ReplyDelete
  7. sikit lagi ja kak sha! u can do this

    ReplyDelete
  8. Boleh sampai target tu.. sikit je lagi! Good luck!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »