Friday, August 7, 2020

Filem Jepun | Close Range Love (2014)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dapat suggestion filem ini dekat Youtube.. Layan je, eh best pula.. Sha tengok di SINI..

Ceritanya comel je.. Kisah budak sekolah yang bersedia nak melanjutkan pelajaran ke university tapi subjek BI nya lemah.. Cikgu BI tu buat kelas extra untuk pelajar tu.. Yang menariknya drama ini budak perempuan itu muka dia tak ada ekspresi.. Senyum tak, teruja tak buat cikgu tu lagi rasa macam nak dekat.. Budak perempuan tu benci mulanya dengan cikgu tu tapi lepas tu terjatuh cinta.. Sebab sukakan cikgu tu buat budak perempuan tu kejar cita-cita dia.. Supaya dia boleh bersama dengan cikgu tu.. Menarikkan..

Movie: Close Range Love
Also Known As: A Short Distance Relationship, Kinkyori Renai
Director: Kumazawa Naoto
Screenwriter: Manabe Yukiko
Genres: Romance, School, Youth
Country: Japan
Release Date: Oct 11, 2014
Duration: 1 hr. 58 min.
Kururugi Yuni is a smart high school student. She excels in all subjects except for English. A new English teacher begins work at Yuni's high school. His name is Sakurai Haruka and he is very handsome. Yuni begins to receive one-on-one tutoring from Mr. Sakurai Haruka. Soon, Yuni develops feelings for her teacher and she realizes that she is now in love. Yuni then confesses to her teacher.  Based on the manga series with the same name by Mikimoto Rin.

Pelakon-pelakonnya

7 comments:

  1. Wow best cerita ninsebab Ada pengajaran

    ReplyDelete
  2. rasa macam pernah tengok... hmm, tak berapa ingatlah sebab masa zaman sekolah menengah je minat tengok filem jepun, sekarang kureng dah tengok filem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun baru je mula balik tengok filem/drama Jepun.. Selalu layan Korea je.. nak tukar mood.. hehehe

      Delete
  3. atie tgh dah... just sbb suka Kotaki,
    but the main character YAMASHITA TOMO... atie mmg tak akan suka until bila2 hahaha ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. nasib baik ada juga pelakon yang atie suka..

      Delete
  4. dah tengok juga cerita ni,best. nana komatsu tu sekali tengok macam neelofa pulak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »