Wednesday, August 12, 2020

Wordless Wednesday 2020 PKPP


10 comments:

  1. bawah dagu tu jugak yg jadi fav ramai orang kan hehe

    ReplyDelete
  2. letak bwh dagu tu selalu buat hehehe

    ReplyDelete
  3. Kena bawa selalu lah paper bag atau plastik bag yang kecik.

    ReplyDelete
  4. heheh selalu letak bawah dagu je kikiki..baik lepas ni akan bawak plastik yg ade seal tu

    ReplyDelete
  5. betul ni. Ayu pun main campak je dlm handbag. he he he...

    ReplyDelete
  6. tapi mmg kebiasaanya kalau dh macam malas sangat dah dekat dagu je la tempatnya haih senang citer tak yah makan bawak balik makan kat rumah hehe

    ReplyDelete
  7. kena sediakan plastic bersih sentiasa dlm beg sbb selalu tgk org letak jer ats meja makan or tepi kerusi

    ReplyDelete
  8. betul tu... tapi tulah asik la lupa nak bawak plastik zip lock tu

    ReplyDelete
  9. Ala,PC parking bawah dagu sebab lepas makan boleh cepat-cepat tarik semula.Kena ubah ni.

    ReplyDelete
  10. ngeh2.. selalunya mmg park kat bawah daguuu lee adoi =P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »