Sunday, August 23, 2020

Filem Hindi | ABCD: Any Body Can Dance (2013)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dah pernah tengok tapi sikit je.. Tak tengok sepenuhnyalah.. Kali ini baru tengok dari mula sampai habis.. hehehe.. Okaylah cerita dia.. Menarik.. Siapa-siapa pun boleh menari.. Tarian tu ekspresi dari hati.. 

Sha suka filem ini sebab banyak tarian.. Lagu pun menarik.. Barulah betul cerita pasal tarian.. hehehe.. Suka tengok Prabhu Deva menari masa dekat club tu memang terbaiklah.. Pelakon dan penari yang ohsem.. Boleh layanlah filem ini.. Ada jalan cerita walaupun cliche tapi rutin tarian dalam ini memang berbaloi tengok.. Kerjasama dan kepercayaan..

BCD: Any Body Can Dance (2013)
After being forced to quit his own academy, Vishnu, a choreographer, comes across a group of talented dancers. He decides to take them under his wing and train them to be the best in the business.


5 comments:

  1. baru sedar, lama sangat dah tak tengok cerita hindustan yang baru2, asik layan yang zaman awal 2000 je..

    ReplyDelete
  2. famous gila ABCD ni dulu masa keluar sebab Bollywood tak pernah buat movie genre dance.

    ReplyDelete
  3. oh rajin jugak kak sha layan hindi eh..hehe

    ReplyDelete
  4. memang akak tak pernah tau pasal cerita ni,nampak betul tertinggal dengan filem2 hindi sekarang nih

    ReplyDelete

  5. ye laa filem hindi kan x terlps drpd menari dan menyanyi... so mmg kena laa dgn konsep filem ni...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »