Sunday, August 9, 2020

Filem India | Street Dancer 3D (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tengok filem ini semalam.. Okaylah.. Tak adalah menarik sangat.. Ingatkan heroin dia Nora Fatehi.. Tak boleh nak masuk tengok filem ini.. Macam mana ek nak explain.. Hero dia macam hampeh.. Dah ada awek cantik (Nora Fatehi) lagi nak pandang perempuan lain.. Tak nak jadi ejen bawa masuk pendatang haram tapi sebab duit buat juga lepas tu nak serabut bila orang tu datang minta tolong.. Paling menyampah bila berlagak bagus dengan tarian tapi hampeh.. Minta tolong awek sendiri untuk impress awek lain yang nak dipikat.. Macam hampeh betul.. First time ini nak kutuk filem.. Hahaha.. Bengang betul tengok filem ini..

Nasib baiklah ada beberapa karekter yang menarik untuk ditonton.. Macam Prabhu Deva dan Nora Fatehi.. Suka betul bila tengok diorang menari.. Memang gempak habislah.. Tapi bab tarian tak banyak sangat yang menarik.. huhuhu.. Enjoyable tapi tak sepenuhnya..

Ini pandangan Sha je ye.. Kalau tak bersetuju, itu hak anda.. Komen yang murni-murni sahaja ye.. hehehe..

 Lagu paling ohsem.. hehehe

Pelakonnya..

11 comments:

  1. Mesti nak terikut menari sekali haha

    ReplyDelete
  2. da lama tak tengok movie hindustan..sejak takde tv ni...

    ReplyDelete
  3. Bollywood dan tarian berpisah tiada. yang ni mesti tarian moden ye kak

    ReplyDelete
  4. aaa lelaki mmg tak pernah cukup seorg hahaha

    ReplyDelete
  5. kena mcm x related je dgn title? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Memang tak related langsung.. hahaha

      Delete
  6. Hahahaha sakit hati kan! Tak suka kalau Remo yang jadi director, tah pape jalan cerita dia buat. Nasib baik lagu ada yang best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakit hati giler.. Tak pernah lah rasa macam nie lepas tengok filem.. Hahahaha..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »