Mission Impossible : Rogue - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, October 26, 2015

Mission Impossible : Rogue

Assalamualaikum..
Lama dah x review filem..
Malam ini berjaya tengok Mission Impossible sampai habis..
Hari tu tengok separuh, malam ini sambung lagi separuh..

Scene paling best masa Ethan Hunt naik kapal terbang pada permulaan cerita dan juga adegan kejar mengejar menggunakan motor.. Memang awesome.. siap ulang-ulang tuh dua2 part nie..
Mission Impossible ngan jalan citer memang compliment each other. Seriously jalan cite dia kalau ikutkan sama je, kena selesaikan misi mustahil walau dengan apa carapun. Garapan filem yang memainkan peranan besar. Serta aksi dan pembawaan watak yang membuatkan cerita ini tidak jemu di tonton..
Just my 2cents..

Watak yang dibawa oleh Jeremy Renner dalam cerita ini agak cute.. Boleh gitu. Suka aksi yang dilakonkan oleh beliau dalam The Avengers dan bila dia membawakan aksi ala-ala cute dalam Mission Impossible nie lagilah suka..

A graphic promotional film poster

3 comments:

  1. X tengok lagi cita ni
    Actually alia ni bukan pengemar action muvies...
    Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha suka action muvie tapi selalunya mmg x dan tgk kat wayang..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..