Review - Homemade Soap oleh Kathy's Homemade Soap - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, October 22, 2015

Review - Homemade Soap oleh Kathy's Homemade Soap

Assalamualaikum..
Homemade Soap..
Wangi.. Best di pakai..
Tapi bukan sha yang pakai..
Belikan sabun nie untuk En. Suami..
Tapi seriously bau dia memang awesome..

Testimoni dari pemakai iaitu En. Suami.
"Best pakai sabun nie, sebab lepas bilas dengan air masih rasa kelembapan di kulit tak macam pakai sabun biasa. Kelembapan dia lagi best dari sabun cecair yang memang ada pelembap. Bau dia wangi dan menyegarkan."

Sha beli sabun jer.. Lemon Grass
Gambar ehsan dari Cik Alia..
Biasalah bila dah excited sangat nak bagi kat En. Suami, lupa nak snap gambar.

Bukan hanya untuk dipakai sendiri..
Kalau nak buat doorgift pun boleh..
Cantik-cantik tau design dan warna dia..

Kalau nak cuba bolehlah hubungi Cik Alia kita 
di IG : @kathyshomemadesoap
call Alia di 0133363775

7 comments:

  1. Kak sha...
    Tq2...
    Suka sangat bila husbnd akk suka....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum . kaksha ain tag and jom join http://theathra.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  3. Pakai kat badan ea kak?

    khasiatnya..?

    ReplyDelete
  4. barang homemade biasanya memang lebih berkualiti kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..