Pirate Coffee Tanjung Malim - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, October 20, 2015

Pirate Coffee Tanjung Malim

Assalamualaikum..
Hye semua.. Semoga ceria dan sihat-sihat belaka..
Kepada penggemar coffee, Pirate Coffee kini di Tanjung Malim..
Lokasi yang lebih tepap, berhadapan BHL Computers di Taman U..
Sha singgah pada hari pertama mereka beroperasi..
Walaupun mereka kelihatan agak kelam kabut, tapi mereka sangat ramah melayan soalan-soalan Sha..
Thumbs up pada mereka.. Mereka ini anak-anak muda yang masih lagi belajar di UPSI..
First time beli, Sha cuba Mocha..
Awesome.. rasa yang sangat mewah..
Rasa cam x nak kongsi dengan sesiapa pun.. hehehe.. Nampak x ketamakkan disitu.. Hehehe..
Seriously sha fall in love with the flavour..
Misi seterusnya ialah mencuba rasa yang lain.. Terutama sekali green tea..

Flavour yang ada di Pirate Coffee Tanjung Malim.

Anak-anak muda yang mengusahakan Pirate Coffee Tanjung Malim

My feveret - Mocha

Misi mencuba Green Tea - Sukses..
Hasil rembatan keesokkan harinya..
Green Tea dan White Coffee..

7 comments:

  1. singgah pagi...
    wahhhhhh...mesti sedap nie...

    ReplyDelete
  2. Hampir sama mcm starbuck dia punya design logo

    ReplyDelete
  3. klu terlalu kat area sana boleh la singgah

    ReplyDelete
  4. Sha kak ana selalu lalu lalang tg malim ni dalam perjalanan rawang ke teluk intan, tapi jarang sangat singgah makan kat sini kecuali sarapan pagi di food court tu nasi lemak haji din hihi :)

    ReplyDelete
  5. dekat alor setar ada satu pirate coffee ni

    ReplyDelete
  6. sekrang semua dah tiru style starbucks hihi

    ReplyDelete
  7. Sy wakil dari piratecoffee tg malim mengucapkan ribuan trima kasih atas kesudiaan menyokong kami..amat2 hargai apa yg sha kongsikan..btw boleh x sha dtg kt kedai kami esok???

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..