Shoplinks.Asia

Saturday, October 31, 2015

Monster Hunt

Assalamualaikum..
Nak release tension?
Jom tengok Monster Hunt..
Memang lucu..
Filem Dari negara China nie memang best..
Kalau tengok dengan anak2 lagi syok..
Tambah-tambah time weekand nie..

Filem ini mengisahkan tentang dua dunia iaitu monster dan juga manusia.
Bagaimana manusia dan monster berusaha untuk hidup bersama..
Kalau tengok karekter-karekter monster dia memang comel-comel dan x scary..
Macam tengok cite kartun pun ada.
Watak-watak manusia dia pun memang awesome..
Recommended untuk ditonton bersama anak-anak..
Cuma nanti ada part2 tertentu kenalah explain ye kat anak..
Terutama sekali bila baby monster keluar dari mulut..
Lelaki mengandung..
hehehe... Kelakar dan comel..

3 comments:

  1. nti try tgk ada x lam download movie..mcm best je cite ni

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ingatkan huntuing for food tadi.. ngeh2

    ReplyDelete
  3. Ada a few members yg suggested suruh tengok cerita ni sebab best :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI