Sample Nescafe - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, October 2, 2015

Sample Nescafe

Assalamualaikum..
Sample free tuh..Rezeki hari Jumaat..
Memula nampak booth nescafe..
Dok tengok orang gi minum, cam best je..so g lah try. Rupanya dia suruh rasa dan bagi tau yang mana lebih creamy antara dua jenis kopi, pastu dia bagi sample free.
Bukan susah pun.. Rasa je, kemudian tunjuk sample B. Dapatlah free sample Nescafe White Coffee Creamy dan Nutty..
Seriously sedap.. Tapi kuat sikitlah Nescafenya. Encik suami pun suka rasanya.
Suka jer bab rasa-rasa dan dapat free sample nie. Pastu ada promosi, beli 2 pek percuma 1 lagi pek.. Sha x minum yang jenis White Coffee nie, so xde lah beli. Just rasa je.

Ulasan sha :
1. Nescafe White Coffee Oh So Creamy ini memang creamy dan mewah dengan rasa coffee.. Sedap di minum panas mahupun sejuk.
2. Nescafe White Coffee Oh So Nutty pula ada rasa kacang hazel. Rasa lemak2 kacang bergabung dengan rasa coffee memang best. Suka minum panas-panas.
Sample free yang best. Tq Nescafe.

5 comments:

  1. mampu melihat tak mampu nak telan.. huhuhu.. kerana nescafe, boleh terbaring seharian sebab sakit kepala..

    ReplyDelete
  2. nescafe mmg pilihan saya ekeke

    ReplyDelete
  3. dah abeh white coffee nanti boleh laa nak try.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. jarang2 minom kopi tapi suka je.. kalo time2 tingin tu pegi je beli..

    ReplyDelete
  5. xleh gak minum necafe ni nanti sakit kepala

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..