Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, May 31, 2016

Hadiah Untuk Pengasuh Imani

Assalamualaikum..
Sebelum ini Sha ada share pasal hadiah sempena hari guru kan..
Boleh baca di SINI.

Kali ini Sha nak share hadiah untuk hari ibu..
bukan untuk Sha tapi....
Dari Sha dan Imani untuk pengasuh Imani..
Sama je.. Cuma kata-katanya sahaja berubah...

Seronok tengok kreativiti kawan Sha nie..
Kalau berminat, bolehlah order..
Macam-macam kraft ada..

Pergi je dekat Facebook dia Rosie Posie.
Kalau nak tengok hasil kerja dia klik SINI, SINI dan SINI.


 
 Tema pinky-gegurl..

 
Yang ini kawan opis Sha tempah..
signage untuk letak dekat pintu..

1 comment:

  1. cantik..MV ada order juga mcm ni dr kawan kat johor dulu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI