Tuesday, May 31, 2016

Sample Anlene Bone Max

Assalamualaikum..
Hye semua..
Sha pun tak tau bila masa Sha request sample nie..

Semalam tetibe dapat bungkusan..
Ingatkan novel, rupanya Sample Anlene Bone Max..
Dalam pek sample ini ada 3 sachet perisa asli..
Sha baru try satu..
Oklah.. Not bad..

Adakah ini peringatan untuk Sha yang semakin berusia?
Kikikiki.. Sedar diri sebenarnya..
Tapi tu lah.. Bila teringat baru minum susu..
Selalunya lupa saja..
Sabar jelah..

 
Bahagian depan
 
 
Bahagian Belakang
 
 
Isi dalam dia..

3 comments:

  1. Saya suka susu Anlene...yang asli best, yang coklat tu pun best! :)

    ReplyDelete
  2. flavor original yang baru ni dah sedap sikit.. ada rasa vanilla.. dulu plain ja..

    sebab kat rumah macam liat2 sikit nak minum, bawak mai opis.. gerenti minum.. tapi ada hari yang bz gilos, tak sempat jugak nak minum.. hehe

    ReplyDelete
  3. sama mcm mv kadang2 lupa tup2 ada barang smpi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »