Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Saturday, May 28, 2016

Perjalanan Cuti #3.1 - Melaka

Assalamualaikum..
Kenapa entry ini tajuknya 3.1?
Kikikiki.. Sebab ini entry untuk hari yang sama..
Gold Coast Melaka..
Memang best..
Kebetulan pergi waktu tengah promosi dan hari biasa, memang puas mandi..
Orang tak ramai.. Adalah satu dua keluarga je..
Selebihnya, kami je..
Ohsem giler..
Bayaran Masuk Dewasa RM20 dan Kanak-kanak (4 tahun ke atas) RM10 je.. Ini dia tengah buat promosi sebab tu murah.. Kalau tak harganya lebih mahal..

 

 

 

 

 

 

 
Antara Permainan yang ada di water park ini.. Memang best dan puas berendam..

 

 
First time guna dobi untuk basuh dan keringkan baju..
Habis RM14.00

4 comments:

  1. Seronoknya mandi-manda kat water park tu. Cantik kawasannya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik.. Pastu tak ramai orang..

      Delete
  2. baru lagi ker water park ni sebab dulu Mv pergi xda pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru lagi rasanya MV.. Sebelah dengan Gold Coast nie pun ada Waterpark juga.. Tapi masa kami datang nie tengah renovate..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI