Saturday, May 28, 2016

Perjalanan Cuti #3.1 - Melaka

Assalamualaikum..
Kenapa entry ini tajuknya 3.1?
Kikikiki.. Sebab ini entry untuk hari yang sama..
Gold Coast Melaka..
Memang best..
Kebetulan pergi waktu tengah promosi dan hari biasa, memang puas mandi..
Orang tak ramai.. Adalah satu dua keluarga je..
Selebihnya, kami je..
Ohsem giler..
Bayaran Masuk Dewasa RM20 dan Kanak-kanak (4 tahun ke atas) RM10 je.. Ini dia tengah buat promosi sebab tu murah.. Kalau tak harganya lebih mahal..

 

 

 

 

 

 

 
Antara Permainan yang ada di water park ini.. Memang best dan puas berendam..

 

 
First time guna dobi untuk basuh dan keringkan baju..
Habis RM14.00

4 comments:

  1. Seronoknya mandi-manda kat water park tu. Cantik kawasannya :)

    ReplyDelete
  2. baru lagi ker water park ni sebab dulu Mv pergi xda pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru lagi rasanya MV.. Sebelah dengan Gold Coast nie pun ada Waterpark juga.. Tapi masa kami datang nie tengah renovate..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »